ONZE PRODUCTEN EN SERVICES

Amcrest-producten maken deel uit van een van generatie geavanceerde monitorings- en beveiligingssystemen vanop afstand the de kloof tussen krachtige mogelijkheden, over bruggen zullen gebruiksgemak en betaalbaarheid. Met hun hoge kwaliteit en robuuste ontwerp staan ​​onze camera's u toe om uw huis, small bedrijf of medium tot grote onderneming te monitors. Onze camera systems zijn om ontworpen live video en audio op te nemen en aan u te bezorgen waar ook in de wereld.

We onderscheiden onszelf door een niet-aflatende penetrated naar het gebied van onze uitzonderlijkheid op product software, hardware en ondersteuning. We spenderen maanden, zelfs jaren, aan het ontwikkelen s test van elk product voordat we het vrijgeven om ons ervan te verzekeren dat het werkt zoals het moet en na de lance ring blijven we onze producten verbeteren door middel van firmware updates om eigenschappen, eenvoudigheid, betrouwbaarheid en veiligheid te verbeteren. 

We zijn een gerespecteerde fabrikant en distributeur van beveiligingsproducten met honderdduizenden klanten wereldwijd, hoofdzakelijk in de Verenigde Staten, Canada, het VK, Duitsland en Frankrijk. We bieden free naverkoopsondersteuning s local warranty services aan al onze klanten land owned in hun. Al onze verkopen in de Verenigde Staten been verzonden within de VS en zijn gegarandeerd door onze local VS Guarantee en ondersteuningsdiensten in onze locatie in Houston, TX. been Zo ook onze verkopen in Canada, het VK, Duitsland en Frankrijk verzonden vanuit local were huizen in hun respectieve land.

Wanneer u een Amcrestproduct koopt, koopt u niet het enkel product maar ook de waardevolle services van onze 24-48-urenverzending van ons local warenhuis, volledige naverkoopsondersteuning, terugbezorgingsdiensten also ok onze VS / local vervangingsgarantie s. As u vragen heeft of opmerking, aarzel dan niet om ons te alstublieft contacteren. U kunt ons bereiken via email op sales@amcrest.com of per telefoon op één van de nummers op onze contactpagina.

ONS DOEL

Bij Amcrest streven we ernaar om mensenlevens en eigendommen te beveiligen. Ons kerndoel is om betaalbare oplossingen aan te bieden die mensen helpen om zich veiliger te voelen en die beschermen wat belangrijk is voor hen. We worden geïnspireerd door de idealen van technologische vooruitgang, excellentie in ons vak en dienst aan de mensheid. We bieden onze klanten gemoedsrust, een diepere connectie met hun wereld en een zin van veiligheid wetende dat hun geliefden en materialen veilig zijn. 

Onze hoofdtaak is niet enkel het ontwerpen, ontwikkelen en maken van het beste beveiligings- en monitoringsmateriaal dat er is, maar nog belangrijker het bouwen van het beste beveiligings- en monitoringsbedrijf dat er is, en om te blijven bouwen, zonder te stoppen. Ons ultieme doel is om een bedrijf te worden dat kan bloeien voorbij de ambtsperiode van één enkele leider en door middel van meerdere levenscyclussen van een product; om als bedrijf waardevol te blijven en ons kerndoel generaties lang te blijven vervullen.

ONZE WAARDEN

In het streven naar ons doel worden we geleid door een aantal kernwaarden die ons inspireren en waarvan we geloven dat ze relatief constant zullen blijven tijdens onze evolutie. Die waarden zijn als volgt:

 • Focus op de klant, en al de rest zal volgen.

  Als er één ding is dat we geleerd hebben in de voorbije jaren is dat klanten niet zullen twijfelen om u te laten weten wat u juist doet, en wat u fout doet. Het is hoofdzakelijk hierdoor dat Amcrest ontstond. Daarom wordt elk beetje feedback dat we krijgen behandeld als opbouwende kritiek, en fungeert het als een systeem van maten en gewichten om onze producten en diensten beter, eenvoudiger, en relevanter voor klanten te maken. Het idee is dat zonder klanten we niet zouden bestaan.

 • Streef naar Grootsheid

  We focussen op het idee dat “het werk afleveren” niet genoeg is. Uiteindelijk wordt onze constante ontevredenheid met de manier waarop dingen gebeuren de drijvende kracht achter alles dat we doen. Dit verzekert niet enkel dat we niet zelfingenomen worden, maar dwingt ons ook om constant naar dingen te kijken in de context van continue verbetering. We machtigen elke businesseenheid om zich te gedragen als een onafhankelijk bedrijf, en om onafhankelijke beslissingen te nemen gebaseerd op onze kernwaarden. Het staat werknemers toe om te experimenteren en nieuwe processen, ideeën en workflows te ontwikkelen om hun businesseenheden te doen bloeien. Uiteindelijk geloven we dat deze mensen de beste operators in de hele industrie kunnen worden, wat direct invloed heeft op de missie van Amcrest om zo goed mogelijk te worden.

 • Wees Gepassioneerd, ambitieus, en streef perfectie na.

  We streven elke dag naar het creëren en uitbouwen van perfecte dingen, of het nu in onze producten, processen of mensen is. We geloven dat de enige reden waarom alles dat we doen mogelijk is onze passie en ambitie om dingen te doen gebeuren en om onze visie en missie een realiteit te maken is. Passie staat ons toe om met hart en ziel te werken, ambitie houdt om op het juiste spoor om onze doelen te bereiken met messcherpe focus. We verliezen beide nooit uit het oog.

 • Samenwerken met Besmettelijk Enthousiasme.

  Bij Amcrest draagt iedereen bij, of het nu voor grote projecten zoals het ontwerpen van producten overheen meerdere departementen, of kleine taken op korte termijn zoals het helpen van ons ondersteuningsteam wanneer ze het te druk hebben is, of het bijstaan van ons verpakkingsteam om al hun pakketten verzonden te krijgen wanneer de verkoop een piek kent. Het idee hier is dat niemand zich te goed zou mogen voelen om collega’s in een ernstige situatie te helpen. Er is erkenning en appreciatie dat elk departement belangrijk is. Wat is het nut van een productteam zonder ons ondersteuningsteam dat het product steunt? Wat is het nut van onze marketing-, verkoops- en ecommerceteams zonder onze verpakkings- en RMA-teams die werken om producten te verzenden of te vervangen wanneer er een probleem is? We zijn maar zo sterk als onze zwakste schakel, wat betekent dat we moeten werken met synergie doorheen alle departementen.

 • Beweeg Snel en Omarm Verandering

  De omgeving op Amcrest is altijd dynamisch, snel en uitdagend geweest. Door de natuur van onze industrie wordt van ons gevergd dat we steeds op de toppen van onze tenen lopen, we in staat zijn om ons aan te passen en ons traject te wijzigen wanneer nodig, of de voorspelling nu goed of slecht is. Nog meer zelfs, door te streven naar grootsheid accepteren we het feit dat we veranderingen moeten omarmen om beter te worden dan wat we momenteel zijn.

 • Wees Open, Eerlijk, en Transparant

  Net zoals onze klanten ons hun eerlijke feedback geven door middel van reviews over onze producten en diensten, moeten we open staan voor feedback over onszelf als bedrijf door middel van onze eigen interne reviews en communicaties, zowel goed als slecht, of het nu komt van werknemers, leveranciers of aandeelhouders. Omwille van onze platte beheersstructuur is het van kritiek belang dat managers in staat zijn om om te gaan met verhoogde verantwoordelijkheid om te verzekeren dat hun teams volledige transparantie hebben en hen kunnen benaderen voor welke reden dan ook. Elke werknemer zou moeten begrijpen dat we ons houden aan een compleet open deursbeleid, en feedback altijd serieus genomen wordt, onafhankelijk van uw positie binnen het bedrijf. We moeten streven naar open communicatie, en begrijpen dat transparantie een tweerichtingsstraat is. Door het streven naar transparantie streven we ook naar wederzijds respect, vertrouwen en goeie wil, en duidelijke, consistente communicatie.

 • Maak Plezier

  Hoewel we ons bedrijf en ons werk enorm serieus nemen, herinneren we ons er ook aan om onszelf niet te serieus te nemen. Wanneer we onszelf te serieus nemen en het plezier uit het werk wegnemen, wordt het vermogen om te gidsen, inspireren en leiden gehinderd. Dit heeft als resultaat dat we onze passie, drijfkracht, motivatie en creativiteit verliezen, wat een onmiddellijke invloed kan hebben op alles dat we doen. Plezier maken is belangrijk om gezond te blijven om de snelle wereld waarin we leven en werken. We geloven niet dat plezier op het werk de productiviteit vermindert, maar dat het het zelfs verhoogd. Wanneer u geniet van het werken met andere mensen en de werkomgeving, is het veel gemakkelijker om uw passie te focussen op het ontwikkelen van geweldige producten en diensten.

 • Weest Nederig

  Ten laatste mogen we nooit vergeten waar we vandaan komen. Ondanks alle grootse dingen die Amcrest bereikt heeft en die, hopen we, we zullen blijven bereiken, zullen er steeds uitdagingen te vinden zijn. Wat er ook gebeurt, we verzekeren dat we onze individuele en collectieve successen vieren, maar nooit op een arrogante of opschepperige manier. We moeten andere op een manier behandelen waarop we zelf behandeld willen worden, onafhankelijk van de omstandigheden. We geloven dat we altijd respect moeten hebben voor iedereen. Bij Amcrest vieren we onze successen en delen het openlijk met elkaar, steeds strevend om beleefd te zijn, zonder arrogantie of hoogmoed

Bedankt & Met Vriendelijke Groeten

Het Team van Amcrest.com

Over Ons

Amcrest biedt producten van de hoogste kwaliteit aan aan de betaalbaarsteprijs.

Leer meer >>
 

Bekijk onze Producten

We hebben een grote verscheidenheid aan beveiligingsproducten voor al uw noden.

Zie meer >>
 

Hulp Nodig?

Bekijk ons online centrum voor ondersteuning en assistentie.

Ons Ondersteuningscentrum >>
 

Bel Amcrest

Verdere assistentie nodig met uw product?We zijn hier om u te helpen!

+34 (902) 042513